söndag 11 mars 2018

Veckans wrestlingnyheter Mot Wrestlemania via den snabba filen Mars 2018

Det är snart dags för WWE FASTLANE 2018 men innan du ser den sista galan innan Wrestlemania så ser du till att titta på veckans nyheter. Garanterat spoilerfritt från Fastlane, garanterat trevliga och allmänbildande.



6 kommentarer:

  1. En Wrestlemania-fråga: är det så stort om Undertaker skulle gå en match på årets WM?
    Missförstå mig inte - det var han som fick mig att börja kolla på wrestling 1990.
    Men det har gått så långt nu att jag inte vill se honom brottas mer. Matchen mot Roman Reigns på förra WM var enligt mig usel. Tråkigt att han skulle avsluta sin långa karriär med en sådan skitmatch. Nu har han dessutom förlorat två gånger på WM. Vad är det för mening med att (eventuellt) möta John Cena? Cena har dessutom förlorat en bunt matcher de senaste åren, så han är ju inte längre någon ”Super Cena”.
    Matchen dem emellan skulle ju gått för flera år sedan tycker jag.
    Vill folk i allmänhet verkligen se Undertaker igen? Vad tycker ni?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Cena kommer att möta Undertaker. Det är jag helt säker på. Det är en blockbuster i USA. WWE bryr sig bara om pengar. Att showen blir skit är inte så viktigt, bara folk betalar. De vet att Cena och Undertaker säljer.
      WWE kör bara säkra kort. De är så fega att de satsar enbart på Roman, Cena, Orton och dem de vet kan sälja biljetter och PPVs.

      WWE blir väldigt förutsägbara och det blir rätt tråkiga shower på RAW och Smackdown när det handlar om samma personer varje vecka, år efter år.

      Vince påstår att det finns så lite talang och ingen wrestlare vågar något nu för tiden. Är det någon som inte vågar något så är det Vince. Riskeliminering är det enda han satsar på. Inte konstigt att det finns folk som tycker att man blir en robot när man signat för WWE...

      Radera
  2. Tack för nyheterna! saknar något ni gör varje år, svarar ja eller nej på saker som kan ske detta år (och gärna svaret på förra årets) :). Sen älskar man Brunos Spåningar om dom olika galernas kommande matcher framöver. De e väl lite va man saknar. Sen har man väl som vanligt frågor till Bruno om WWF/WCW tiden

    SvaraRadera
  3. Tack för nyheterna :) Jag saknar även klippet med ja eller nej på saker som kan ske detta år (och gärna svaret på förra årets).

    SvaraRadera
  4. Tack så mycket för nyheterna! Tycker det är jätte bra som de är, men det skulle vara kul om ni kunde göra en ppv Review, kanske inte på alla, men de fyra stora galorna. Det är alltid kul att höra vad andra tycker:) förstår om det inte hinns med men det skulle vara kul.:)

    //Kane81

    SvaraRadera
  5. Ja, det blir nog Cena v Undertaker. Det är lite synd bara, det skulle ha varit för fem år sedan för att vara intressant. Minst. Nu är Undertaker bara en föredetting. Men jag skulle vilja se honom som manager, ta en lärling (Bray Wyatt?) och lära upp honom till att bli den nye Undertaker. Det vore något.

    Det blir WWE i Sverige i höst, jag hoppas på att de också tittar förbi Oslo, som jag bor i, blir lite långt att resa en vardagskväll för att se dem i Stockholm...

    SvaraRadera