söndag 9 april 2017

Veckans Wrestlingnyheter Superstar Shake Up April 2017

Varför inte avsluta veckan med lite nyheter från wrestlingvärlden? Vad kommer att hända i veckan när Vince McMahon skakar om de olika brandsen? Vem går var och vad mer har hänt? Tankar om detta hittar ni i klippet!



8 kommentarer:

  1. Tack för nyheterna! mkt snygga skyltar. Ta med dom ändå, om han nu inte kommer så visar du iaf att han är saknad och att man vill se honom. Kanske han kommer nästa gång, för de är klart dom kommer tillbaka, speciellt om de blir fullsatt. Gillar inte de där med drafter längre, känns lite som RAW ska bara ha o ha. Medans Smackdown blir något reserv betonat brand. Även om de finns bra brottare i Smackdown också.

    SvaraRadera
  2. Tack för nyheterna! Gillar dina skyltar, mycket snygga. Hoppas verkligen AJ kommer till STHLM! Sen vore det kul om det blev någon träff innan SDLive galan. // Kane81

    SvaraRadera
  3. Beställde en Miz-tröja från USA för att ha på mig i Stockholm. Tröjan kom med posten igår - samma dag som Miz draftades till RAW ..........

    SvaraRadera
    Svar
    1. Enligt WWE så kommer The Miz vara med i Stockholm. Står det på deras hemsida. Men det kan ju ändras.

      Radera
  4. Trent: Hur transporterar du dina skyltar till galorna? Rullar du ihop dem? Jag tänker att de blir svåra att "sträcka ut" sen igen. Men annars tar de ju mycket plats.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har en stor platt väska som är gjord för att transportera bilder :)

      Radera
  5. Tack för svaret. Funderar själv på att ta med en, men vet inte hur jag löser transporten

    SvaraRadera
  6. Tack för nyheterna Trent! Grymt snygga skyltar. Underbart att AJ Styles blir kvar på Smackdown, och att han kommer till Stockholm.

    SvaraRadera