fredag 11 november 2016

WWE Loot Crate Slam Crate Unboxing

WWE har ju hakat på trenden med "Loot Crates", det vill säga "hemliga" lådor med prylar från olika teman, och i det här fallet är det just wrestling och WWE som är själva temat. Den första lådan kom ut här i dagarna och självklart har vi på bloggen införskaffat en och här får ni se vad som gömde sig där i!







4 kommentarer:

  1. Haha dom kommer på allting nu för tiden, de e lite som ett lotteri, antingen blir man glad eller besviken. Men har man dom pengarna att undvara så varför inte, kanske inget man köper till syrran i julklapp när man inte ens själv vet va som finns i den.

    SvaraRadera
  2. Ha jo det er ut om en intressant sak att unna sig med om man har dom pengarna. Jag hade självklart velat prenumerera på det om jag så hade kunnat det. Frågan är om allt är sådant om blir över från wwe shop eller om det bara blir exclusive stuff?

    SvaraRadera
  3. När jag tittade på det, så fick jag veta att de inte skickade till där jag bor (Norge). Men när jag ser vad den innehåller så tänker jag att det inte gjorde något ändå :-)

    SvaraRadera
  4. Tack för ett trevligt klipp Trent :)

    nja, skulle nog blivit ganska missnöjd. Om jag betalt ca 500 kr för de innehållet. New Day figurerna var väl de jag skulle varit nöjd med men resten var inte mycket att hänga i julgranen.

    SvaraRadera