lördag 30 november 2013

Survivor Series The Official Results Del 3

Och då har vi kommit fram till del tre i evighetssagan om resultaten från Survivor Series-tippningen. Keep it simple, keep it short, ja, där har ni Brunos nya devis!


KLICKA HÄR PÅ DENNA TEXT FÖR ATT SE DEL TRE I SAGAN OM SURVIVOR SERIES-RESULTATEN



torsdag 28 november 2013

Survivor Series The Official Results Del 2

Efter ett kommer två och självklart föregår Bruno med gott exempel när det gäller att hålla klippen på en acceptabel tidsnivå. Andra saker med Bruno kan dock vara svårare att acceptera!


KLICKA PÅ DENNA TEXT FÖR ATT SE DEL 2 OM SURVIVOR SERIES-TIPPNINGEN OCH BLOGGENS FRAMTID SAMT FÖRHOPPNINGSVIS INTE BRUNOS BAKDEL.



onsdag 27 november 2013

Survivor Series The Official Results Del 1

-Kortare klipp, kortare klipp! Men Trent, vad håller du på med din förgrömmade ...? 

Ja, ropen skalla, kortare klipp till alla och det är väl en väldans tur att vi har Bruno som kanske är den mest högljudde emot långa klipp. Därför har han, i all sin vishet, delat upp resultatklippen från Survivor Series-tippningen och här nedan följer del 1 (av fem! Håll utkik efter de andra). Tack Bruno!


HÄR KLICKAR DU OM DU VILL SE RESULTATKLIPP 1 FRÅN SURVIVOR SERIES 2013




tisdag 26 november 2013

20 funderingar 6 - Just Kidding!

Den här fundering är lite sent påkommen eftersom den handlar om att Tyson Kidd ska bli IC Champ när han kommer tillbaka. Nu har ju inte Kidd blivit den än, vad vi vet när detta skrives, men Kidd har ju gjort comeback. Hur som helst, Bruno och Trent är lika intressanta för det!

 

HÄR KLICKAR DU FÖR ATT SE KLIPPET! 

 

 

söndag 24 november 2013

THE TRENT SHOW XXI NEVER FLY AUSTRIAN AIRLINES! WWE NEWS

I spänd förväntan på hur det gick med Survivor Series-tippningen får ni ge er till tåls och till godo med nyheter från den behagligaste av de två stora. Ja, vi skriver faktiskt behagligast för efter Brunos nakenchock är det ingen som helst fråga vem av de två som är det. Vi kan också rapportera att landets akutmottagningar var fullsatta i helgen och hinkindustrin slog rekord! Men, vad har det med wrestling att göra? Det har i alla fall det här, tror vi!



lördag 23 november 2013

SURVIVOR SERIES The Official Tippning

Nu är det nära slutet av 2013 års officiella WWE tippning på bloggen. Vi har nått fram till Survivor Series, den näst sista storgalan för året. Det är alltså dags för er att slänga in era tippningsrader och det gör ni självklart i kommentarsfältet till detta inlägg och ingen annanstans. Tippar ni på lördag har ni chans på extrapriset men det går också självklart att vänta till söndag (även om vi helst ser att ni lämnar in raderna på lördag då det gör det så mycket enklare för oss när det ska rättas). Klockan 24.00 söndag är dead line, allt efter det diskas oavsett vad man har för snyfthistoria. Släng er nu över klippet men vi vill samtidigt lägga in en VARNING FÖR KÄNSLIGA TITTARE då vissa bilder kan upplevas, ska vi säga, stötande?

 

SURVIVOR SERIES, HÄR KLICKAR NI OM NI SKA SE KLIPPET OCH FÅ VETA FRÅGORNA 

 

Och här under hittar ni Trents tippsrad och gudskelov inga nakenchocker!

 

 

 

OCH KLICKAR NI HÄR FÅR NI SE BRUNOS TIPPNING, OCH FÖRHOPPNINGSVIS INGET MER! 

 

 

onsdag 20 november 2013

Frågor och svar med Bruno & Trent del 8

Åter igen dags för en ny installation av Frågor och svar med allas edra favoritkommentatorer, Bruno & Trent. Det här är nummer åtta men som bonus bjuder vi också på det sjunde avsnittet då många tycks ha missat det!

Först ut, del åtta i denna fantastiska serie av Q & A:s!

Del 7, om du nu skulle missat det, eller bara vill ha en repris!

söndag 17 november 2013

THE TRENT SHOW XX FOLLOW THE BUZZARDS

Det är måndag och måndag är ju verkligen wrestlingens stora dag, RAW sänds och nyheterna med Trent kommer, kan man begära mer?



lördag 16 november 2013

WRESTLING MOV(i)ES 41: THE REUNION John Cena

WRESTLING MOV(i)ES 41: THE REUNION
Sista chansen. Höga odds.

Belöningen kan rädda dem, om uppdraget inte dödar dem först.

När de främmande bröderna Sam (WWE Superstar John Cena), Leo (Ethan Embry, Eagle Eye) och Douglas (Boyd Holbrook, Milk) motvilligt återförenas efter döden av sin far, lär de sig att deras utlovade arv har en hake - de måste starta ett familjeföretag först. Desperata efter pengar, korsar trion gränsen för en snabb affär som förvandlas till ett farligt sökande efter en kidnappad miljardär - en resa som kan få dödliga följder om de inte listar ut ett sätt att arbeta tillsammans som en familj. Amy Smart (Crank) och Michael Rispoli (Taking of Pelham 123) finns också med i denna berättelse som visar att vissa saker är värda att kämpa för.

Ja så säger baksidan av filmen, men vad tycker Bruno och Trent? Filmen är från 2011. ACTION. 92 minuter lång. Från 12 år. Här har ni dessutom en länk till en Trailer för filmen:

 

KLICKA HÄR FÖR LÄNK TILL TRAILER

 

KLICKA HÄR FÖR LÄNK TILL RECENSION MED BRUNO & TRENT

 


onsdag 13 november 2013

GBGW Extreme Vendetta med Bruno & Trent

Det var en sannerligen en monumental gala som serverades i Göteborg och när delikatesser som dessa serveras, ja, då står Bruno och Trent på kö vid buffén! Vilka matcher, vilken spänning, vilka muskelberg! För att få ta del av detta och se hur det gick för B & T så klickar du in dig här under.


KLICKA PÅ DENNA TEXT FÖR ATT SE KLIPPET FRÅN GBGW



måndag 11 november 2013

The Trent Show XIV The Green Room, och Bruno!

Dags igen för en hög med nyheter från wrestlingvärlden och som vanligt är det er favoritreporter Trent som serverar dem. Men, den här gången är han inte ensam utan han får besök, ett levande sådant, under hela klippet! Är det en elefant? Är det en blåval? Nej, det är B...




söndag 10 november 2013

Tjugo funderingar fem, Kungligt värre!

King of the Ring är en gala, och en titel, som många saknat. Vad säger vår franskkanadensiska fotbollswrestlingsanalytiker John-Eric Canton-a om detta? Vad säger Bruno och Trent? Vad säger ni?

KLICKA PÅ DENNA TEXT FÖR ATT SE KLIPPET!


onsdag 6 november 2013

Ställ nya frågor, och svar på gamla!

Dags igen för alla er här på bloggen att ställa frågor till Bruno och Trent. Allt mottas med tacksamhet (från vem vet vi inte men det lät bra!) så det är bara att skicka iväg dem som kommentar här i detta inlägg. För att man ska ha chans att få svar på dessa bör frågorna vara inne senast 11.00 på lördag 9/11! Är ni tveksamma över vad ni ska fråga? Titta på ett färskt avsnitt till med frågor från förra gången, det hittar ni längst ned i detta klipp.





måndag 4 november 2013

The Trent Show XVIII Best in the World WWE news

Finns det ett bättre sätt att starta tisdagen än med ett väl tilltaget avsnitt nyheter med Trent?



söndag 3 november 2013

HELL IN A CELL, THE RESULTS OF THE TIPPNING

Nu är det dags för att se vem och vilka som tog hem tippningen vid senaste galan, Hell in a Cell! Dessutom kan det vara viktigt att se totalen nu när vi närmar oss slutet av tippningen. Klicka på länken nedan så får ni se hela spektaklet. Dessutom, se till att vara närvarande på bloggen i veckan! Imorgon kommer nyheterna och på onsdag får ni chans att ställa frågor igen så vässa pennorna och börja fundera på vad ni vill veta.


KLICKA HÄR PÅ TEXTEN FÖR ATT SE KLIPPET



lördag 2 november 2013

WRESTLING MOV(i)ES 40: SAND SHARKS

Just när du trodde att du var säker upp ur vattnet. Århundradets strandparty ska gå av stapeln i idylliska White Sands, när ett gäng oinbjudna gäster börjar terrorisera omgivningen. Hajexperten Sandy Powers kallas in för att lokalisera de förhistoriska havsmonstren innan smörgåsbordet av festande ungdomar anländer. Och den här gången behöver de inte ens känna på vattnet? 

Ja så säger baksidan av filmen, men vad tycker Bruno och Trent? Filmen är från 2011. HORRORKOMEDI. 87 minuter lång. Från 15 år.

Här har ni dessutom en länk till en Trailer för filmen: LÄNK FÖR TRAILER


LÄNK FÖR BRUNOS & TRENTS RECENSION