torsdag 27 juni 2013

The Trent Show II Summerslime

Vi förstår att ni suttit hemma och törstat efter nyheter från wrestlingvärlden, vi förstår att ni suttit hemma och hungrat efter mera Trent och Bruno, vi förstår att ni su... Ja ja, ni fattar! För att släcka er törst och stilla er hunger har er ledstjärna här i livet, er idol, er förebild, er Gu... Ja ja, ni fattar vem vi menar, Trent, tagit tid av sin dyrbara tid och gjort iordning ett litet hopkok av nyheter, skvaller, kommentarer, frågor och annat här, bara för er. Bland annat får vi en förhandsspekulation om Money In The Bank, en titt på WWEs reklam för Summerslam, en fundering över namnet på denna show och en fysisk kraftansträngning av Trent, bara det är något som måste ses! Han är för vänlig helt enkelt och vi är inte riktigt säkra på att ni förtjänar detta så det är bäst att ni visar att ni gör det så Trent kan kontemplera på att göra något mer!

 

 

Klicka in er på klippet ovan och njut av den sedvanliga bilden här under på den hårdaste arbetande mannen inom svensk wrestling här tillsammans med The Long Island Iced Z, Zack Ryder.

 

 

fredag 21 juni 2013

The Trent Show Totaltippningstabell och nyheter med mera

Glad midsommar på er allihopa och hoppas att ni inte satt nubben i halsen än! Här presenterar vi totaltabellen efter WWE Payback, vi får ta del av lite nyheter, exklusiva bilder från Trents träning och även en lätt liten flukt på Karlstads Stadslopp. Det är med andra ord laddat för den bästa midsommar du någonsin upplevt så ta ett par grodhopp och kasta dig över, The Trent Show!



TRENT HAR NÅGOT STORT PÅ GÅNG, MISSA INTE DET SENASTE, OCH FÖRSTA, AVSNITTET AV THE TRENT SHOW!


onsdag 19 juni 2013

The Bruno Show X The Payback results of the tippning

Vem vann? Vem förlorade? Vem tog hem hem alla priser? Ja, Bruno svarar på allt och mer därtill när han kombinerar sin show med resultaten från galan WWE Payback. Skynda er genast in för att ta del av allt detta och en massa andra spännande saker också!Klicka på texten nedan, chip!

PAYBACK RESULTS SAMT THE BRUNO SHOW X

Bruno har något stort på gång! Klicka på länken ovan bilden för att få veta vad!


fredag 14 juni 2013

Payback, the official tippningstråd! The Bruno Show 009

Dags igen att tippa och mäta sina krafter med giganterna från Please Do Not Try This At Home. Och när vi skriver giganter är det inte nödvändigtvis deras tippningsskicklighet vi refererar till! Ni vet vad ni ska göra, gå in på klippet, följ instruktionerna och denna gång, som en extra superbonus går det ut ett extrapris till någon av dem som gör allas liv lättare och lämnar in sin rad under lördagen. Vi bjuder också på Brunos & Trents rader i skrift här i början och ett litet meddelande till vår käre Ade.

Kära Ade,
Vad kul att du har åsikter om våra regler i tippandet vi har här på bloggen. För att inte dra på oss mer av din ilska ber Bruno härmed att få lämna in sin rad lite före dig, och självklart vill inte Trent vara sämre.

BRUNO THE BRAVE TIPPAR:
1) John Cena, 2)John Cena, 3)Dolph Ziggler, 4)Dolph Ziggler, 5)Chris Jericho, 6)Nej, 7)Curtis Axel, 8)Miz, 9)Dean Ambrose, 10)Dean Ambrose, 11)The Shield, 12)The Shield, 13)AJ, 14)Kaitlyn, 15)Sheamus 16)123,619,C

TRENT THE TERMINATOR TIPPAR:
1) John Cena, 2) John Cena, 3) Dolph Ziggler, 4) Dolph Ziggler, 5) Chris Jericho, 6) Ja, 7) Curtis Axel, 8) Miz, 9) Dean Ambrose, 10) Dean Ambrose, 11) The Shield, 12) The Shield, 13) AJ, 14) AJ, 15) Sheamus 16) 123,619,C

Försök att slå dem du din tjockis! :)

THE OFFICIAL TIPPNINGSKLIPP 

Du klickar på texten "The official tippningsklipp" här ovan för att hitta raden.

Kommer Alberto Del Rio att resa sig eller blir det Dolph Ziggler som behåller titeln? Photo courtesy of Trent

 

 

onsdag 12 juni 2013

The Bruno Show VIII Paybacks a b...

Eftersom Trent inte längre är The Hardest Working Man In Show Business
kommer här The Bruno Show tillbaka. Vi ska väl ändå säga att Trent inte
heller är The Least Working Man In Show Business trots att han tagit
några dagars paus, den titeln vägrar Eurosport släppa ifrån sig.

The Bruno Show tar här upp WWE's kommande PPV Payback. Kika på klippet
så får ni reda på varför det är så viktigt att ni tippar redan på
lördag. Som vanligt har Bruno en massa åsikter och det är upp till dig
att avgöra om det han tror kommer att bli verklighet eller inte.
Kommentera nu om ni vill att han ska lägga upp ett tippklipp i
helgen... ni vet ju hur gnälliga gubbarna B&T är.

Kommer Chris Jericho vända heel? Kommer Daniel Bryan vända heel?
Kommer någon att få in rätt ord på Lodrätt 12? Dessa frågor får ni inte
svar på i klippet, men väl många andra... kanske.

THE BRUNO SHOW VIII

söndag 9 juni 2013

This Weeks Wrestling News Running Rampage, for the last time?

Nothing stays the same forever, och så är det ju faktiskt, allting förändras förr eller senare. Följ med i vårt nyhetsklipp och se vad det är som förändras i wrestlingvärlden, och i Please Do Not Try This At Home´s värld också. Vi besöker både WWE och TNA och hittar nyheter och självklart får ni också se de allra senaste WWE T-shirts som kommit ut. Det är väl kanske det enda i världen som inte förändras, Trent och hans T-shirt samling. Fast å andra sidan, den blir större, precis som Bruno, och det är ju ändå en förändring! Men, nu till något som kommer att skaka om era liv och förändra dem för alltid. Som Chris Y2J Jericho säger,

-You will never, ever, be the same again!

THIS WEEKS WRESTLING NEWS RUNNING RAMPAGE

 

söndag 2 juni 2013

This Weeks Wrestling News Yabba Dabba Doh?

Denna vecka hoppar vi över trailern och kastar oss direkt på nyhetsklippet. Varför kan man fråga sig? Tja, svaret får ni delvis i klippet men vi kan väl avslöja redan här att det inte lönar sig att anstränga sig lite extra! Men, som den goda och riktiga människan Trent är har han åtminstone gjort iordning nyheterna åt er. Njut av dem, man vet nämligen aldrig när de kommer igen!

THIS WEEKS WRESTLING NEWS YABBA DABBA DOH!