måndag 25 mars 2013

This Weeks News In Sickness & in Health

Er oförtröttlige Trent har gjort det igen! Men, vi kan förstås inte skriva om vad han gjort här på Internet, istället föreslår vi att ni tittar på nyheterna nedan istället. Den engelska versionen hittar ni längst ned.

Den väldigt sjuka svenska versionen.

Your tireless Trent has done it again! But we can of course not write in public about what he has done so instead we suggest that you watch the news instead.

The very sick English version.

Viktigt meddelande om försening!

För allas kännedom, tyvärr blir det inga nyheter idag men ni skall inte oroa er för mycket. Det har dragit ut på tiden på grund av sjukdom (och då är det inte bara Trents mentala hälsa vi pratar om). Vi trodde aldrig att något ont skulle bita på Trent men han har insjuknat i influensa och ber att få återkomma snart med nyheter från wrestlingvärlden. I Trents värld är snart troligtvis imorgon då han faktiskt, trots sin rejäla mansförkylning, spelat in ett avsnitt. Nu ska vi bara tvinga honom till att redigera och ladda upp klippet och det tar ungefär ett dygn för stackaren (nåja, så synd är det inte om honom) att göra detta. Vi ber att få rekommendera oss för tillfället.

På bilden: Trent badar i sitt eget svett!

söndag 17 mars 2013

This weeks news 18 mars Darth Rock

Nu är det dags igen nu är det dags igen, vi kommer in och lägger allt på max igen! Jomen faktiskt, denna vecka blir riktigt maxad eftersom vi har en dubbel på gång. Det är dock likadana program ni har här under, det enda som egentligen skiljer är att det undre klippet är på engelska! Varför vi valt att göra så här finns förklarat i det svenska klippet. Blev det komplicerat nu? Äh, gå bara in och titta så får ni förklaringen.

It´s time again, it´s time again, we go in with full force and blast out the wrestling news for this week.  There are two versions to choose from, the first one is in Swedish and even if you dont understand the language you can pretend that it is the Swedish Chef from the Muppets. Trent is ugly enough and watching it that way it can actually be entertaining. However, if you are interested in  actually understanding what Trent says, just scroll down to the second clip and you will have all the latest wrestling news in English.

THE SWEDISH VERSION

THE ENGLISH VERSION

Glöm inte, lämna en kommentar eller två. Dont forget to leave a comment, or two!

måndag 11 mars 2013

This Weeks News 11 Mars R.I.P. Paul Bearer

Dags för ännu en veckas nyheter och kommentarer levererade av er absoluta favorit, Trent. Tyvärr som de flesta vet är det tråkiga nyheter med Paul Bearers frånfälle men som vanligt försöker vi också hitta ljusglimtarna, överraskningarna och allt annat.


Slåss de två över Trent eller slåss de bara för att komma ifrån honom?

onsdag 6 mars 2013

GBGW Battle of the Titans, Trent goes way out, west!

Dags igen för storgala i Göteborg och det var självklart GBGW som slog på stort på Trägår´n. Och luktar det kvalitativ wrestling i Sverige kan ni vara säkra på att Trent är där och gör lika kvalitativa intervjuer, eller ja, han gör något i alla fall. Åkte Trent på stryk, sprang han på Bruno, vilken brottare imponerade mest, gillar Mr PPV Trents T-shirts, hur gick det för Conny Mejsel, Bad Buddha, Scandinavian Shiva och alla våra favoriter? Alla dessa frågor, och en hel hög till, blir förhoppningsvis besvarade i klippet nedan.

Och självklart var det knökat på Trägår´n.

söndag 3 mars 2013

This Weeks News 4th Mars The Harlem Shake 2013

Det har varit mycket wrestling på sistone, både Malmö och Göteborg har haft galor och WWE har pumpat på med sina veckoprogram. Dessutom är vi ju på väg mot Wrestlemania så det händer en hel del. En del av de delarna får ni ta del av här när Trent delar med sig av nyheter, kommentarer och annat, allt indela... inspelat i ett kokande Trägår´n i GBG.