torsdag 28 februari 2013

Go home Mr Paper Boy & the Tatanka promo

Som den hårdaste arbetande man inom showbusiness som Trent är bjuder han helt oförhappandes på två nya klipp. Detförsta klippet är för den stundande storgalan i Göteborg med GBGW nu på lördag 2/3. Den danske managern, tillika medlem i Damage Inc, Mr PPV öppnade sitt danska kakhål igen och skrek ut vad han skulle göra när han kom till Göteborg. Trent har tröttnat på wienerbrödet och ger här svar på tal.

I klipp två hittar ni något exklusivt från legendgalan på Wrestlingpalatset. The Native American Tatanka sökte upp Trent och ville ha hjälp med att göra en promo som han skulle använda till en gala i mars i USA. Självklart fixades detta och det ni ser här är alltså oklippt material som Tatanka själv kommer att piffa upp, ni får råkopian. För övrigt måste vi här på bloggen säga att för allt arbete, pengar och tid som las ned på legendgalan av Please Do Not Try This At Home så var responsen ganska så medioker. Vi förväntar oss betydligt mer om vi ska lägga ned en massa tid på tippning, klippning och inlägg!



tisdag 26 februari 2013

The Legends of WWE, Wrestlingpalatset

Mina damer och herrar, pojkar och flickor och ni som inte är riktigt säkra än, det är dags för legender! En kall lördagskväll i februari steg temperaturen avsevärt på Wrestlingpalatset i Malmö. SWS, detta eminenta wrestlingförbund bjöd på gala och inte vilken gala som helst utan det var en legendgala. Det som få trodde var möjligt ordnades och helt plötsligt hade vi legendarerna från WWE, The Native American Tatanka, Doink the Clown och The Ultimate Male Preston Steele i en svensk wrestlingring!

Självklart var undertecknad, er outtröttlige Trent på plats och här får ni följa detta makalösa äventyr i två delar. Och som alltid när SWS bjuder till var det inte bara WWE-legender man lockade med, det var även en titelmatch mellan mästaren Chaos och den föredetta, men enligt många rättmättige, mästaren Anderson. Vi såg också Kool Krede från Danmark, Mischka, Guldkalven, Ante Cimex, Harley Rage, Virus, Mr PPV, Manimal och Ilse Edelweiss samt Sveriges utan tvekan tuffaste brottare Conny Mejsel. Det var så fullspikat som det kan bli, ett hundratal fick vända i dörren, och en gala av episka proportioner, det var,

The Legend Show!

I första delen hittar ni Trents förberedelser och allt som hände runt omkring, inklusive när Trent träffar legenderna och ser till att de har det bra i Malmö innan showen och i andra delen hittar ni både intervjuer och matchbilder. Med önskan om många kommentarer,

er wrestlingreporter i vimlet,

Trent



måndag 25 februari 2013

Elimination Chamber, the results of the tippning!

Äntligen har det blivit ordning på tippningen och här är allt sammanställt i ett klipp bara för er. Vi säger grattis till vinnarna och till er som inte nådde riktigt fram, satsa stenhårt på Wrestlemania!

Trent


PS Håll utkik här i bloggen på onsdag då klippen från Legendgalan i Malmö kommer upp. Ni kommer inte att bli besvikna och som vanligt, Trent levererar, det gör han alltid!

fredag 22 februari 2013

This Weeks News 23rd february Up in smoke 2013

Vadan detta? Ryktet om min död är vida överdrivet, still alive and kicking ser ni här. Ta del av veckans nyheter samt några förklaringar över vad som händer, det är vad ni hittar här. Med hopp om bättring,

Trent


tisdag 19 februari 2013

Med anledning av "tykna" kommentarer

Det uppstod ett visst tumult under Elimination Chamber-tippningen och Bruno, med all rätta, ruttnade och klev av från bloggen. Eftersom det är han som i stort har hållit i hela tippningen, skrivande av frågor, rättande, sammanställande och så alla videoklipp till detta, har det nu kommit grus, eller snarare sagt stenbumlingar in i maskineriet. Bruno har skickat över en sammanställning från den senaste galan till mig men eftersom jag är på väg till Wrestlingpalatset och Malmö i helgen hinner jag inte göra något åt detta. Jag återkommer alltså under nästa vecka med mer besked om vem som vann och så vidare, priserna kommer självklart att skickas ut.

Om det blir någon fortsättningen på tippningen kan jag ärligt inte svara på nu men jag kan i alla fall säga så mycket att jag inte har någon helst möjlighet att göra något liknande som Bruno gjort, tiden räcker helt enkelt inte till. Om jag har lust till att fortsätta med resterande delen av bloggen är också en annan fråga, men det återkommer jag också om. Då jag ska till SWS i Malmö och GBGW i Göteborg helgen därpå så kan ni vara säkra på att intresset för wrestlingen fortfarande finns kvar, det kommer att bli två legendariska galor, men om intresset för bloggen finns kvar kan bara framtiden sia om.

Nu vet ni alla hur det ligger till och för de som totalt missat debaklet föreslår jag att ni går in och läser kommentarerna på Elimination Chamber-tippklippet. Det är än en gång en kommentar från Electrico som knappt är läsbart som fått igång det hela. Vi, Bruno i detta fall, gick in och tillrättavisade och då har Kim96 något emot för hur det gjordes och det lät han oss veta i ett inlägg. Vad dessa herrar inte riktigt förstått är att vi gjort detta för att vi tycker att det är roligt, vi har lagt ned en massa tid och pengar, konstant sponsrat med egna priser (självklart betalt ur egen ficka) och kämpat för att göra något roligt för alla våra wrestlingvänner i Sverige. Vi har bitvis skällt, bitvis strukit medhårs och ett otal gånger försökt förklara för alla hur vi vill att man kommenterar men det har inte riktigt gått in. Trots detta har vi låtit de ibland patetiska försöken till att göra sig förstådda passera förbi men nu är det som sagt nog. Vi har ingen som helst anledning att ta en massa skit från folk som inte kan följa givna spelregler, vi klarar oss bra utan det. För övrigt mår vi ganska bra, och det tänker vi fortsätta med.

Med den vänligaste,
Trent

PS. Nedan finner ni mitt svar från kommentarssektionen om intresse finnes för detta.

"Då ska väl jag ta och blanda mig i denna diskussion, som egentligen inte är en diskussion. Kim96, och nu går jag rakt på sak, det är inte OK att skriva "ledan i de shild", vi har ingen aning om vem det är! Vi kan inte, och vill inte, hålla på och tyda folks inlägg, klarar man inte av att skriva så att det går att tyda och läsa så får man faktiskt ta hjälp av någon, eller alternativt låta bli. Självklart blir Bruno irriterad och arg, det är en sak att lista ut vem "ciena" är, det är en annan sak att försöka förstå vem som är ledare i The Shield eftersom det aldrig uttalats hos WWE. Bruno går då in och talar om vad han tycker, och det gör han rätt i, samt ger konkreta tips på hur man kan göra. Då kommer du, Kim96, in och försvarar Electrico och lägger så att säga skulden på Bruno som kämpar utav bara den för att tippningen ska hållas igång. Jag säger som man sa förr i tiden, skäms på sig! Och när du dessutom i nästa inlägg anklagar Bruno för att vara "tyken" tycker jag att du gått för långt. Bruno är mycket irriterad och har meddelat mig att han hoppar av, jag förstår honom. Varför ska han behöva ta skit när han gör något väldigt bra för många wrestlingintresserade här på bloggen? Han väljer alltså att istället kliva åt sidan och njuta av wrestlingen istället, tack vare dina "tykna" inlägg. Jag kommer självklart försöka övertala honom att fortsätta men hur det blir med det får vi se och om jag fortsätter själv får vi då också se men jag betvivlar detta eftersom jag inte har tiden till att sköta tippningen. Vi återkommer om detta. Fram till dess vill jag absolut inte se några förklaringar eller förlåt eller vad som helst från Kim96/Electrico för då kan jag garantera att det inte blir något mer. Det enda jag har att säga är, skärp till er, ska vi fortsätta med detta så se till att posta ordentliga inlägg eller gör inget alls. Det här är inte en skola där vi lär ut hur man formulerar sig/stavar, det här är en blogg som vi driver för att vi gillar wrestling men ska det komma en massa skit från folk så klarar vi oss bra utan.
Trent"


YES! YES! YES! or NO! NO! NO! Only time can tell.

måndag 18 februari 2013

This Weeks News 18th february 2013 I did nazi that coming!

I spåren av Elimination Chamber kommer här veckans nyheter med Trent och Bruno utan Bruno. Är ni rädda för att bli spoilade så var inte det, klippet gjordes under söndag 17/2 och galan hade inte gått än. Det är alltså bara att slänga sig över detta fantastiska klipp och roa er som bara ni kan!

Trent & Bruno


lördag 16 februari 2013

Elimination Chamber, the tippning!

Dags att tippa igen och nu är vi på upploppet inför Wrestlemania för det är dags för Elimination Chamber. Se till att vara med och tippa och glöm för allt i världen inte att skriva ditt namn så vi vet vem som lämnat in raden.


Då var det dags för Trents tippning. Brunos kommer så fort han hunnit ändra sin rad efter att ha sett Trents!



Och så var det dags för Brunos rad. Tyvärr verkar något ha gått fel när han skulle ändra så nu är den nästan identisk med Trents vilket betyder att Bruno är chanslös att vinna även denna tippning, därav den fina minen!


tisdag 12 februari 2013

This Weeks News 12th feb 2013

Mer nyheter och mer kommentarer och mer av allt! Trent och Bruno är helt enkelt bara för mycket!


fredag 8 februari 2013

Tatanka kommer till Wrestlingpalatset, gör du?

Snart är det dags, den 23 februari kommer Tatanka, Doink och Preston Steele invadera Wrestlingpalatset i Malmö. Det borde du också göra! Please Do Not Try This At Home ser fram emot detta och vi har en känsla, en liten sådan, att även Trent gör det också. Vi delar med oss av en inblick i längtandet! Varsågoda,


Trent & Bruno Sammarvidsson

tisdag 5 februari 2013

This Weeks News, Royal Rumble Aftermath

Äntligen dags för veckans nyheter och även veckans kommentarer som så generöst kommenteras av eder trogna Trent. Vi tittar lite extra på Royal Rumble-galans överraskningsgäster och om de tänker stanna kvar eller om det bara var en One Night Stand! Surfa in, kolla klippet, lämna kommentar och glöm inte att bli en av de som följer bloggen officiellt (se vänster hörna högst upp). Som alltid ser vi fram emot er respons.

Bruno och Trent, utan Bruno!

 

söndag 3 februari 2013

20 saker som kan förbättra WWE, nr 20 The Final Cut

Vi avslutar vår oerhört populära serie om 20 olika saker som kan förbättra WWE. Här, till allas överraskning, utan en enda Eric Cantona-referens, har ni det sista avsnittet. Bon Voyagé,

Bruno, Trent & Eric

 

fredag 1 februari 2013

Royal Rumble, tippresultat

Då var det dags för resultaten från årets första tippning, Royal Rumble. Oerhört spännande är det, hur många tippare blev vi, vem vann, hur gick det för Bruno och Trent, håller Trents formkurva i sig (i riktning nedåt) och hur är det med formen på Bruno (i riktning uppåt, på vågen!)? Det finns som sagt en hel del intressant att titta på och framför allt, hur gick det för dig? Som vanligt hittar du resultat från både tippning och gala i klippet nedan. Lycka till!

Bruno och Trent


På bilden, en något skäggig Bruno som brinner av lust att berätta hur det gick för honom.