onsdag 30 januari 2013

The Fatty Awards, 2013 Edition

Fett nice! Det är dags för världens fetaste awardshow och självklart är det den legendariska Fatty Awards vi menar. Vilka har vunnit wrestlingvärldens mest eftertraktade priser? Ja, det får ni reda på om ni surfar in på klippet nedan.

Bruno & Trent


måndag 28 januari 2013

Wrestling News 28 january med tyskt svar!

Då var det dags igen för nya fräscha, och kanske till och med några ofräscha, nyheter här på Please Do Not Try This At Home. Ni får avnjuta ett helt avsnitt med Trent och räcker inte det för att tillfredsställa era lustar så kan ni också försöka att förstå det tyska svaret med Herr Ober Bruno. Smaklig spis!



fredag 25 januari 2013

Royal Rumble, the official tippningstråd!

Dags för årets första gala och årets första tippning. Som ni vet så är det Royal Rumble som är på gång, galan där man tjänar på att tippa sina motståndare, över topprepen. Information om hur det går till hittar ni i klippet nedan, inte hur man tippar motståndare över topprepen utan hur ni ska göra för att tippa. Ni kan börja tippa på lördag då frågorna kommer upp här under förmiddagen. Vågar ni inte tippa innan ni sett Brunos och Trents rader så får ni avvakta till senare på lördagen. Det borde vara allt, man överbord och se till att tippa nu och visa att ni vill ha kvar tippningen hela året.


onsdag 23 januari 2013

GBGW vs Denmark Krossa dansken!

Det var storgala i Göteborg och självklart var det GBGW som höll i detta sprakande skådespel. Danskarna från DPW kom på besök och utmanade det bästa GBGW hade att erbjuda, och det vill inte säga lite! Självklart var Trent och Bruno där, självklart filmade de, självklart intervjuade de, självklart smet Bruno när det osa till och självklart åkte Trent på stryk. Är det här det bästa Bruno och Trent gjort? Ja, tamejtusan, det är det ju alltid när det kommer in något nytt. Följ herrarnas äventyr, se highlights från matcherna, och framför allt, se vad Conny Mejsel, Bad Buddha, Hank Havoc och Scandinavian Shiva gör med danskjä...


tisdag 22 januari 2013

Inför Royal Rumble, dominanterna!

Det är snart dags för Royal Rumble, enligt många årets roligaste gala och både B & T är böjda att hålla med, åtminstone om själva rumble-matchen. Vi har ju upplevt en hel del roliga "stök" så Bruno och Trent, edra hårt kämpande wrestlingreporters, tog sig an att fixa till ett klipp om just Royal Rumble och de som kämpat i ringen. En lista, troligtvis skriven av någon fransk fotbollsspelare eller kanadensisk look-a-like, eller faktiskt, någon helt annan vaskades fram och på den listan fanns de 20 mest dominanta brottarna på Royal Rumble genom tiderna. Tyckte B & T som den som skrivit listan och framför allt, vad tycker du? Lämna en kommentar och lista gärna de fem mest dominanta så kan vi jämföra, tänk vad kul!

Bruno & Trent

söndag 20 januari 2013

20+20 saker, 18+19, nu är vi på upploppet!

Dags för två installationer av Manchester Uniteds toppspelare Eric Cantonas tänkande och tyckande om... Va? Är det fortfarande inte han? Jaha, någon franskkanadick då, John Canton eller vad han nu hette har ett gäng med förbättringar att erbjuda WWE, Bruno och Trent synar dessa, som de självutnämnda experter de är!



fredag 18 januari 2013

We are the Champions 2012

Det är dags att skrutinisera alla mästarna från 2012 och vilka  bättre än edra mästare Bruno & Trent, att göra detta? Tre klipp och måmga bälten.

Bruno & Trent


onsdag 16 januari 2013

News from the West, B & T som bäst!

Det är inte så ofta Bruno och Trent träffas nuförtiden (en lättnadens suck steg mot skyn både i Timmersdala och Karlstad) men när de väl gör de är de mer produktiva än någonsin. Nu får du ta del av denna produktivitet när du gräver dig ned bland nyheter och annat som du hittar i klippet.


måndag 14 januari 2013

Detta hände 2012, och detta händer 2013, i WWE

Som de experter de inbillar sig vara satt sig Bruno och Trent ned i början på 2012 och försökte sig på att förutsäga WWEs wrestlingår. Nu har de fått facit och delar med sig till er hur det gått. Hade de några rätt överhuvudtaget, vann Bruno över Trent eller blev det så att Trent tog revansch för tippkatastrofen? Gå in på klippet nedan och sedan går ni in på nästa klipp och kollar förutsägelserna för 2013, varsegoda!

Bruno och Trent




lördag 12 januari 2013

20+20 saker 16+17, det ni!

Dags för ännu en, nej, två installationer av den franske fotb... nä, av han vad han nu än hette kanadicken, eller var han franskkanadick, John Canton, tolkade av edra älskade Bruno och Trent. Vad det handlar om? Ja, vi vet inte, ni får väl titta på klippen och ta reda på det!

Bruno och Trent




torsdag 10 januari 2013

INFÖR FATTY AWARDS 2013


Ladies & Gentlemen, boys & girls, children of all ages! Please Do Not Try This At Home proudly presents, the award show champion of the wooooooooooooorld, The Fatty Awards! Eller förresten, så var det ja, här kommer ett inför The Fatty Awards, vassegoa, och nu funkar klippet!

Bruno & Trent



måndag 7 januari 2013

This Week! 25 $ News

Måndag och saknaden över Bruno och Trent måste vara enorm, ja banne mig, kanske lika enorm som herrarnas rondör! Är det så förstår vi att ni saknar oss alldeles oerhört mycket och därför, bara därför (tja, självklart är det även för att B & T är så fina och riktiga människor också)(okej då, Trent i alla fall eftersom Bruno inte faller under epitetet människa), har vi preparerat ett klipp så här på måndagskvällen. Njut, kommentera och är det så att ni tittar på Eurosport ikväll så glöm inte att meddela dem vad ni tyckte, bra som dåligt.

Bruno & Trent


fredag 4 januari 2013

20 saker att förbättra WWE, del 15

Det fattas ju ett par saker i Brunos och Trents serie, "20 saker att förbättra WWE". Här fortsätter vi med nummer 15 av den franske fotbollsspelaren Eric Cantonas idéer, -Förlåt...vem sa något? Jaha, av kanadensaren John Cantons idéer, kunde du inte sagt det tidigare?